Skip to content

Välkomna våren med en snygg balkong

Låt oss välkomna våren med en snygg balkong eller veranda beroende på om du bor i villa eller lägenhet. Det har aldrig varit så enkelt som det är nu att köpa utomhusmöbler. Vi behöver inte ens gå ut genom ytterdörren! Gå in på Confident Living och utforska deras utbud av utemöbler från Lene Bjerre och MUUBS och hundratals andra varumärken. Just nu har de dessutom en stor rea så vi kan spara en massa hundralappar.

Artwood är en stor favorit just nu och deras utomhusmöbler är otroligt eleganta med en touch av Bali. Varför inte lyxa till det med tresitssoffan Estelle i vacker wicker och en skön vit dyna som tål all slags väder och vind? Lene Bjerre tillverkar utomhusmöbler i bambu som kan få din balkong att se otroligt stilfull ut.

Webbutiken Confident Living har även ett stort utbud av utematgrupper till altanen eller terrassen, i alla tänkbara stilar, storlekar och färger. Välj mellan soffgrupper, cafégrupper i Parisisk stil och klassiska grupper i trä och olika metaller. Det fins verkligen något för alla smaker och här på So Lovely vet vi att skönhet är något unikt för alla individer.

Blommor och plantor i alla tänkbara varianter är också någonting som får både balkongen och altanen att sprudla av liv. Om du har en balkong kan du köpa blomlådor och planera vackra blommor. Hyacinter, påskliljor, penséer bellis och krokus är några exempel på “balkongblommor” som du kan planera redan nu under förvåren. Det är ett utmärkt sätt att skynda på sommaren på!