Skip to content

Konferensresa under vintern

Oavsett säsong är det alltid bra att motivera anställda och göra saker tillsammans som gör att ni kommer närmare varandra. Ett sammansvetsat team gör att ni kan arbeta mer metodiskt och ha roligt tillsammans.

Speciellt under vintern är det mer vanligt att man finner det lite svårare att koncentrera sig i jobbet och kan behöva vara lite kreativ med möten och upplägget under dagen. Känner du igen dig i detta? Varför inte boka in er på en spännande konferensresa denna vintern och hitta nya aktiviteter att utföra, samtidigt som du tillsammans med dina kollegor kan ha roligt på jobbet.

Olika passande vintersporter

Under vintern finns det mängder av konferenspaket som man kan boka in sig på, eller så kan du skräddarsy ditt egna paket och få en mer anpassad konferensresa. Vintersporter som du kan involvera i resan är bland annat vandring, skidåkning eller långfärdsskridskor.

Detta behöver heller inte bli alldeles för dyrt då det finns mycket begagnade skidkläder för damer eller herrar, samt annan nödvändig utrustning som du kan köpa online. Dessutom har säkert dina kollegor lite kläder och utrustning som du kan låna under resan.

Boka in dig på konferenshotell

Men såklart kommer resan inte bara bestå av nöjen och det är därför viktigt att ni väljer ett bra hotell med konferenslokaler som ger er inspiration och möjlighet att också arbeta. Oavsett vart ni reser i Sverige eller utomlands, så garanterar vi att det iallafall finns minst ett passande hotell i närheten. Konferensresor är ett inspirerande tillägg för både stora och små företag, så vart ska ni åka i vinter?