Skip to content

Uppgradera hemmakontoret

Det senaste året är vi många som har jobbat hemifrån. Kanske har du liksom många suttit vid köksbordet, eller rent av i soffan större delen av tiden. Från början kanske det inte gjorde så mycket, och ju mer tiden gick desto mer vande vi oss vid arbetsplatser som kanske inte är helt ergonomiskt perfekta.    Nu när vi har vilat upp oss efter en välbehövlig semester är det dags att ge oss själva en present inför den stundande höstterminen. För visst är vi en hel del som kommer fortsätta arbeta på distans åtminstone några dagar i veckan.    

Skrivbord

Om du inte har haft ett skrivbord att arbeta vid är det hög tid att skaffa ett nu. Köp ett höj & sänkbart bord för att kunna variera din arbetsställning. Det är nyttigt för kroppen att stå upp mer än vad vi oftast gör idag.    Passa också på att skaffa snygg förvaring som du kan lägga undan dina prylar från jobbet i när arbetsdagen är slut. Då blir det både mer städat och du får lättare att koppla bort jobbet trots att du inte går hem från kontoret.   

Arbetsstol

“Nej, men jag har ju massor av köksstolar” kanske du tänker. Inget kan vara mer fel. För dina köksstolar är säkert sköna att sitta på när du ska äta middag, men de är inte gjorda för att sitta på en hel dag.  Köp en ordentlig skrivbordsstol som du kan ställa in så den passar dig. Om du, liksom vi, tycker det är ganska fult med skrivbordsstolar kan du klä om den i ett tyg som passar bättre hemma hos dig.