Less is more

Less is more

Ibland behöver saker och ting inte vara så komplicerade som de är. Det är lätt att övertänka och hamna i en cirkel av tankar som bara leder till oro och ångest. Men eftersom att livet är oförutsägbart så är det egentligen ingen idé att gå runt och oroa sig för vad som kan hända – för det kommer troligtvis att ändra sig ändå. 

Detta handlar inte bara om en så stor sak som livet, utan det kan också handla om små saker. Uttrycket less is more kan du ta dig an i vilket område som helst. Det kan vara att du städar undan ditt skrivbord på jobbet så att det endast ligger saker där som du behöver, eller att du väljer att ta på dig en enkel tröja och ett par snygga byxor.

Kan dessutom vara skönt

Att rensa och fokusera på få saker kan vara otroligt skönt och givande för själen. Att inte ha en massa saker framme som stressar en och som ligger i vägen. Så se till att avsätta tid då och då för att rensa och göra iordning vad det nu än kan vara. För det kommer att kännas så mycket bättre när du vet var du har allting. Då kan du lägga mycket av ditt fokus på få grejer istället för lite av ditt fokus på flera grejer. 

Du behöver helt enkelt inte ha så mycket saker för att livet ska vara komplett. Det handlar mer om vad du har än hur mycket.