Personalens välmående är företagets vinst

Personalens välmående är företagets vinst

Att ha personal som är i god form, välmående och friska med bra energinivåer, starka immunförsvar och balanserade blodsockernivåer är något som främjar företagets inkomster, effektivitet, rykte och växt. När man ser det från det hållet känns det ganska givet att det lönar sig att ta hand om personalen på bästa sätt! Vi vet alla att personalomsättning är något som kostar ett företag en massa pengar årligen i de flesta branscher och det kostar tid och pengar att rekrytera ny personal. Så vad ska man göra för att ha starka, positiva och nöjda medarbetare som verkligen trivs på jobbet och känner sig uppskattade där?

Det kan vara väldigt kostsamt med ersättningssystem, belöningar och bonuspaket av olika slag, och det förbättrar inte nödvändigtvis stämningen på jobbet och de dagliga operationerna. Att ta ut alla team på restaurang eller till en bar kan också resultera i lite väl saftiga notor, så istället kan man införa en hälsobar i fikarummet och tillhandahålla färska frukter, grönsaker och nötter. Uppmuntra personalen till en bättre livsstil och gör det enkelt för dem att välja rätt.

Köp in lite blenders och en juicemaskin och låt personalen göra sina egna juicer och smoothies! Det kommer främja deras hälsa, effektivitet och humör och det kommer förbättra ert rykte bland både nuvarande personal och ute i världen där era framtida toppkandidater letar efter det företag som är rätt för dem. Byt ut den där gamla vattenkokaren mot en ny vattenkokare med glaskaraff för att skapa en härligare stämning i fikarummet. Kom ihåg: de små detaljerna utgör helheten.