Inte så svårt att fixa företagsrabatter

Inte så svårt att fixa företagsrabatter

Ett smart tips till företag som vill kunna erbjuda bra företagsrabatter till sina anställda är att helt enkelt fråga rund bland lokala verksamheter och fråga om de har lust att erbjuda 5% eller 10% rabatt på vissa tjänster. Det kan röra sig om en klippning, hårförlängning, ryggmassage, gymmedlemskap, manikyr och liknande ting. Många lokala företag ser det som en fördel att få ha era anställda som klienter på en regelbunden basis, eftersom de tjänar på det i det långa loppet. Det gör också att de får etablera en speciell relation med flera kunder som sprider ordet vidare till sina familjer och vänner om de är nöjda med resultaten.

 I det hela är det en så kallad win-win-situation, för rabatter uppskattas också alltid av personalen. Gör en lista över lokala företag som du tycker är lämpliga, skriv ett löst samtalsmanus och låt en assistent ringa runt. I slutändan kommer ni att kunna överraska personalen med den glada nyheten att de nu kan få rabatt runt om i stan! Det kommer garanterat att skapa glädje på kontoret.

 Även om det inte rör sig om några enorma rabatter, så rör det sig om kanske en halv dags arbete och det handlar inte så mycket om exakt hur många kronor man får i rabatt, utan det är också en fin gest. Det är ett sätt för dig som företagsledare eller chef att visa personalen att du bryr dig och är villig att spendera lite extra tid på att ge dem en härlig upplevelse på jobbet.