Fiskeäventyr för medarbetare på en konferens

På en konferens är det ofta viktigt att det händer något mer än enbart långa föreläsningar. En sak som många kan uppskatta är möjligheten att få prova fiska tillsammans med en guide. Det spelar då ingen roll om man är väldigt van fiskare eller total nybörjare, det finns alltid nya saker att lära av och till varandra. 

Låt sedan dagen avslutas med en riktigt god middag där deltagarna får möjlighet att både laga och äta den fisk som under dagen har fångats. Skulle det vara en fiskestund utan någon fångst alls får man istället tänka om och anpassa middagen utefter det.

Med hjälp av en tortillapress med bra hållbarhet finns möjlighet för varje deltagare att snabbt och enkelt laga mat som fylls med tillbehör som man själv tycker om och uppskattar. Det är enkel plockmat när den är som bäst, och dessutom bjuder det in till att vara social och på ett mycket naturligt sätt småprata och umgås runt själva måltiden. När många människor ska äta är det viktigt att hitta mat som enkelt går att anpassa till varje person utan att det blir för stora problem eller krångel. Fylld tortilla är en perfekt måltid!